Samuelsens folk formidler polske chauffører til dansk firma

Anders Samuelsen. Fotograf: Steen_Brogaard

Den danske ambassade i Polen hjælper med at skaffe polske chauffører, der skal køre mellem Danmark og Polen, for Ole Larsen Transport. De får en lavere løn end de 250 danske chauffører i virksomheden. Det skriver Avisen i dag.

“På vegne af den danske virksomhed, Ole Larsen Transport, leder den kongelige danske ambassade efter kandidater til en position som ledende lastbilchauffør.”

Sådan lyder det i et jobopslag, som den danske ambassade i Polen har slået op. Den ledende lastbilchauffør får ansvaret for tre lastbiler og 4-5 polske lastbilchauffører, som skal køre mellem Danmark og Polen, fremgår det af jobopslaget.

Rekrutteringen af den ledende medarbejder er en del af den konsulentydelse, som Ole Larsen Transport har købt hos den danske ambassade i forbindelse med, at de er ved at etablere et datterselskab i Polen. Det oplyser chefen for handelsafdelingen i den danske ambassade i Polen, Thomas Rizk.

– Vi har hjulpet virksomheden med at etablere et datterselskab, ligesom vi gør med alle mulige andre virksomheder. Senest har vi hjulpet med rekruttering af en ledende lastbilchauffør, som skal stå for virksomhedens videre aktiviteter i Polen, siger han til Avisen.dk.

Læs hele nyheden på Avisen.dk

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*