Maribo: Røveriforsøg mod bager tirsdag morgen

Tirsdag morgen var bageren på Torvet i Maribo udsat for et røveriforsøg.

Klokken 7 stod en ung mand i forretningen og råbte, at det var et røveri, mens han truede med en splatterpistol.

Den medarbejder, der var til stede i butikken, havde ikke adgang til kassebeholdningen, og derfor stak røveren af igen. Han satte sig ind i en mindre, rød bil – formentlig en Suzuki Alto – der holdt på Torvet og kørte fra stedet.

Røveren beskrives som ca. 14-16 år, omkring 170-175 cm høj, spinkel og mørk i huden. Han havde en mørk hættetrøje på med grøn jakke udover, og hvidt tørklæde med mønster/evt. blomster for munden og næsen.

Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har oplysninger til sagen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*