Fra politiets døgnrapport

RØDBY: Spirituskørsel og våbenloven

Efter en mindre eftersættelse blev en 23-årig mand fra Holeby natten til lørdag klokken 1.04 standset på Holebyvej i Rødby. Han havde en promille, der var højere end tilladt og blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han blev også sigtet for kørsel uden førerret, for ikke at gøre som politiet sagde, for at køre i et køretøj, der ikke var indregistreret, for at køre uden forsikring, for at køre med en afmeldt nummerplade samt for overtrædelse af knivloven, da der blev fundet en kniv i handskerummet. I bilen var også en 18-årig mand, der viste sig at have en peberspray på sig og blev sigtet for overtrædelse af våbenloven. Den 18-årige mand var meget aggressiv og skønnedes påvirket af både alkohol og stoffer. Han blev yderligere sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

NYKØBING: Stoffer, falsk nummerplade og intet kørekort

En patrulje kørte lørdag morgen klokken 4.50 på Brovejen i Nykøbing, da de så en Passat foran dem med et sæt nummerplader, der viste sig at høre til en Kia. De standsede derfor bilen, og chaufføren – en 26-årig mand fra Horbelev-området – fortalte straks, at han ikke havde et kørekort. Det viste sig også, at der på bagsædet i bilen var en tallerken med hvidt pulver og et hævekort. En ransagning førte til fundet af 31 gram amfetamin og knap 6 gram hash. Den 26-årige mand blev herefter testet for stoffer, og der var spor af både cannabis og amfetamin. Manden blev anholdt og sigtet for at køre bil i påvirket tilstand, for at køre uden kørekort, for at sælge stoffer og for at have overtrådt registreringsbekendtgørelsen ved at køre med nummerplader fra en anden bil. Han blev løsladt efter afhøring lørdag morgen klokken 7.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*