Lærere overvejer at søge erstatning

Oplysningerne i den nye bog “Søren og Mette i benlås”, om at Kristian Dahl fra Dansk Folkeparti allerede i oktober 2012 blev bedt om at støtte et regeringsindgreb i tilfælde af konflikt med lærerne, får nu Lærernes Centralorganisation til at undersøge mulighederne for at rejse en erstatningssag mod regeringen.

– ILO-konventionen, som Danmark har tilsluttet sig, siger at regeringen forpligtes til at fremme frie og uafhængige forhandlinger mellem arbejdsmarkedets parter. Når det nu viser sig, at der forud for, at vi sætter os til forhandlingsbordet, er søgt politisk mandat til at støtte et indgreb i en forventet konflikt med lærerne, så må man sige, at der er bestemt ikke at fremme fire og uafhængige forhandlinger, siger lærerformand Anders Bondo Christensen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*