745.000 offentlige ansatte kræver forhandling af arbejdstid

Topforhandlere for de cirka 745.000 offentlige ansatte har sendt et fælles brev til Michael Ziegler fra Kommunernes Landsforening, Danske Regioners Anders Kühnau og minister for offentlig innovation, Sophie Løhde, hvor de kræver, at hele det offentlige område skal overenskomstdækkes.

Sådan er det nemlig ikke i dag, hvor lærernes arbejdstid er fastlagt i den lov, som blev resultatet af lærerlockouten og det efterfølgende politiske indgreb i 2013.

I brevet gør forhandlerne det klart, at de ikke vil acceptere, at arbejdsgiverne ikke vil forhandle arbejdstidsregler med lærerne og at de forventer, “at KL og Moderniseringsstyrelsen optager reelle forhandlinger med organisationerne på undervisningsområdet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*