Politiet har modtaget flere nye henvendelser om »bestemte personer« i Emilie Meng-sagen

Efterforskningslederen ønsker ikke at afsløre, om politiet kender til den 17-åriges dødsårsag.

I løbet af seks dage har Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi fået 75 henvendelser i sagen om drabet på den 17-årige Emilie Meng, skriver Berlingske.

Flere af henvendelserne går på »bestemte personer«, oplyser efterforskningsleder hos Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, Søren Ravn-Nielsen til avisen. Han ønsker dog ikke at gå i detaljer med den oplysning.

De mange henvendelser er kommet, efter at politiet i sidste uge offentliggjorde, at et »meget troværdigt« vidne havde henvendt sig.

Vidnet har forklaret, at hun få timer efter Emilie Mengs forsvinden den 10. juli sidste år så en mand løfte en tung genstand ud af en mindre eller mellemstor lys bil.

Det skulle være sket tæt ved Regnemarke Bakke i Borup, hvor den 17-årige piges lig siden blev fundet.

Bilen matcher beskrivelsen af en »lys, formentlig hvid bil af modellen Hyundai i30«, som politiet i juni i år offentliggjorde billeder af. Bilen kan knyttes til stationen i Korsør på det tidspunkt, hvor Emilie Meng forsvandt.

Det kvindelige vidne har forklaret, at hun husker optrinnet, da hun på pågældende tidspunkt kørte bag en traktor og derfor havde været nødt til at sænke farten.

Emilie Mengs lig blev fundet juleaftensdag 2016 af en hundelufter ved Regnemarks Bakke i Borup på Midtsjælland. Politiet oplyste dagen efter, at den 17-årige pige havde været udsat for en forbrydelse.

Men hvad teenageren døde af er aldrig blevet offentliggjort. Efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen ønsker ikke at afsløre, om politiet kender dødsårsagen eller ej.

»Der er nogle oplysninger, som vi holder for os selv, så det kun er os og gerningsmanden, der har dem,« siger han til Berlingske.

Politiet er nu i gang med at gennemgå det nye materiale samt at kontakte de personer, som har henvendt sig. Der er ifølge efterforskningslederen »meget forskel på«, hvor meget tid det tager at behandle hver enkelt henvendelse.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*