36-årig syrer standset for menneskesmugling

NYKØBING:  Butikstyve stjal tøj for over 4.000 kroner. Politiet fik onsdag klokken 13.15 en anmeldelse fra en medarbejder i en tøjbutik i Langgade i Nykøbing, som fulgte efter to mænd, der formentlig havde stjålet varer i forretningen. De blev standset i krydset Skolegade/Rosenvænget, og i rygsækken havde de ganske vist forskellige stykker beklædning til en værdi af lidt over 4.000 kroner. Vidner havde også set, at de to mænd smed ”noget” fra sig i en busk i nærheden, og det viste sig at være to parfumegaveæsker, der stammede fra Matas. De to mænd blev anholdt og sigtet for tyveri. Der er tale om en 25-årig og en 34-årig østeuropæisk mand, og de fremstilles formentlig i grundlovsforhør torsdag.

RØDBY: Fredag klokken 20.45 blev en 29-årig standset i Rødby i en bus fra Tyskland. Kvinden viste et syrisk pas men havde ingen gyldig rejselegitimation. Hun rejste på en fælles billet med en syrisk mand på 36 år med adresse i Sverige. Kvinden viste sig at være marokkaner, og det syriske pas var falsk. Kvinden blev anholdt og sigtet efter udlændingeloven, mens manden blev anholdt og sigtet for menneskesmugling. Han blev lørdag sat på toget i Københavns Lufthavn og sendt til Malmö med et indrejseforbud i Danmark på to år.

SAKSKØBING: Kvalificeret vold mod to 50-årige
Tirsdag klokken 18.02 fik politiet en anmeldelse om kvalificeret vold på Vestergade i Sakskøbing. To mænd kom til en adresse på Vestergade, hvor de ville slå en handel af, men de var i stedet blevet slået og sparket. Den ene var på et tidspunkt bevidstløs, mens den anden blev slået i hovedet med en genstand af glas, så han måtte efterfølgende sys med 13 sting. Den ene mistænkte i sagen er en 23-årig mand fra Sakskøbing, som politiet i forvejen kender fra den verserende bandekonflikt i byen.

NAKSKOV: Hash i lommen og umotiverede slag
En 23-årig mand fra Ringsted kom natten til onsdag klokken 0.15 i uføre på Nybrogade i Nakskov. En patrulje var på stedet i forbindelse med tilsyn med en beværtning, og en 41-årig mand var netop blevet bortvist fra stedet. Da manden var på vej væk, standsede en varebil med den 23-årige mand fra Ringsted i. Han steg ud af bilen og tildelte den bortviste mand et slag i hovedet. Patruljen ilede til og anholdt den 23-årige mand for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Det viste sig, at han også trissede rundt med 12,6 gram hash i lommen, så han blev sigtet både for slaget og for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*