Politiets døgnrapport

NYKØBING: Mand havde flere knive i bil
I går aftes klokken 20.35 blev politiet gjort opmærksom på, at en mand sad i en varebil med motoren slukket på Musse Gade i Nysted. Da et par betjente henvendte sig til manden i bilen, for at høre om alt var ok, opdagede betjentene en kniv i førerdøren. Ved en nærmere gennemgang af bilen fandt betjentene yderligere tre knive. Derfor blev manden, der er 48 år og fra lokalområdet, sigtet efter knivloven.

VORDINGBORG OG NYKØBING F.: Flere tricktyverier
I går og i forgårs blev tre kvinder udsat for tricktyverier eller forsøg på tricktyverier. Tirsdag klokken 13.45 tilsneg en yngre udenlandsk mand sig adgang til en kvindes bolig på Skovstræde i Stensved, men det lykkedes hende at få ham smidt ud igen. Efterfølgende opdagede hun, at der var rodet rundt i hendes skuffer. I går klokken 11.30 havde en kvinde handlet i et supermarked på Valdalsvænge i Vordingborg, da en udenlandsk mand holdt fast i førerdøren, idet hun skulle til at køre fra parkeringspladsen. Manden forsøgte at aflede hendes opmærksomhed, mens en anden person tilsyneladende har snuppet hendes pung fra tasken på passagersædet. Igen i går klokken 19.30 blev en kvinde passet op af flere udenlandske kvinder i forbindelse med indkøb i Guldborgsundcenteret i Nykøbing F. Der opstod en masse forvirring, hvorunder kvindens taske forsvandt. Politiet hører gerne fra eventuelle vidner til disse episoder.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*