Fra politiets døgnrapport

NAKSKOV: Kvinde frarøvet sin taske
En 52-årig kvinde blev lørdag kl. 17.27 frarøvet sin taske af to yngre mænd på 18-20 år iført mørkt tøj. Kvinden, der gik med rollator, blev væltet omkuld på en sti ved Nørrevænget i Nakskov, og de to mænd forsvandt ad Nørrevænget med tasken. Kvinden slap heldigvis fra oplevelsen uden fysiske skader. Politiet hører gerne fra vidner til røveriet.

HELE KREDSEN: Stadig plaget af tricktyverier
I weekenden har kredsen endnu engang været plaget af tricktyverier. Fredag klokken 14.45 fik en 79-årig kvinde i Vordingborg stjålet kontanter direkte fra hendes pung, da en 35-årig mand kontaktede hende for at veksle penge. Da hun stod med sin pung, hev han simpelthen en seddel op og gik fra stedet. Senere fredag var den igen gal i Vordingborg, mens der i Næstved var tricktyve på spil ved Storcenteret fredag eftermiddag. Fredag aften blev fik en kvinde stjålet sit dankort på parkeringspladsen ved Bilka i Slagelse. Der har været lignende tilfælde både lørdag og søndag. Fremgangsmåden varierer, men det handler altid om at skabe forvirring, så der opstår en mulighed for at snuppe taske, pung, penge og/eller kreditkort fra folk. Pas på, når andre støder ind i jer. Pas på, når I betaler i butikker, at jeres koder ikke bliver afluret. Vær opmærksomme på mistænkelige typer – og vær på vagt over for ’ukendte’ mennesker, der af den ene eller den anden grund er meget opsatte på at komme inden for døren.

RØDBY: 29-årig mand varetægtsfængslet i sag om narkobeslag
Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi foretog sammen med Skat et narkobeslag ved grænsen i Rødby Havn fredag eftermiddag. Skat udtog klokken 16.35 en 29-årig svensk statsborger, der kørte i en svensk indregistreret bil, til kontrol. Ved en nærmere undersøgelse af bilen blev der fundet 1 kilo heroin og 42 kilo hash. Den 29-årige mand blev fremstillet med begæring om lukkede døre lørdag formiddag i grundlovsvagten, og her blev han varetægtsfængslet frem til den 19. december 2017.

RØDBY: Indbrud udviklede sig til røveri
En 49-årig mand med adresse på Havnegade i Rødby blev fredag klokken 20.20 udsat for et indbrud, da to mænd trængte ind i hans bolig. Da den ene mand opdagede, at husets beboer var hjemme, løftede han et koben som trussel, hvorefter den 49-årige beboer gav manden ure, smykker og diverse personlige papirer. Politiet er i gang med at efterforske sagen.

NAKSKOV: 19-årig overtrådte zoneforbud
Natten til lørdag opstod der på en natklub i Vejlebrogade i Nakskov slagsmål mellem flere personer, som endte med, at en mand måtte hentes i ambulance og køres til behandling på sygehuset. I forbindelse med tumulten fik politiet fat i en 19-årig mand, som blev sigtet for at have overtrådt sit zoneforbud. Det giver normalt 7 dages fængsel.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*