Danskernes dom over topforhandlerne

FOA-formand Dennis Kristensen er danskernes favorit, når der forhandles om nye overenskomster, viser ny måling. Han er klar i spyttet, vurderer ekspert. Minister og topforhandler Sophie Løhde derimod har danskerne ikke meget til overs for.

De dukker konstant op i TV-nyhederne og på de sociale medier. De taler om løn, der godt må stige, men ifølge arbejdsgiverne ikke for meget, de udbreder sig om retten til betalt frokostpause, lærernes arbejdstid og om de offentligt ansattes betydning for os allesammen.

Topforhandlerne ved de aktuelle overenskomstforhandlinger er blevet kendte ansigter i nyhedsstrømmen. Dennis, Bondo, Ziegler og Løhde. Og ifølge en ny måling, som analyseinstituttet Wilke har udført for Avisen.dk, har danskerne også deres favoritter blandt forhandlerne.

Formanden for FOA, Dennis Kristensen, får de mest positive vurderinger i målingen, både når det gælder faglig kompetence ved forhandlingsbordet og troværdighed.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*