Mand fundet død i Nakskov

En 47-årig mand blev tirsdag fundet død i en lejlighed i Nakskov.
“Der er omstændigheder, der gør, at vi er overbevist om, at der er tale om et drab”, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Politiet kender endnu ikke motiv eller dødsårsag.
SENESTE

Ifølge mynewsdesk.com, er en 49-årig mand anholdt efter drabet. Onsdag eftermiddag er en 49-årig mand i Nakskov anholdt, sigtet for at have dræbt den 47-årige mand. Gerningsstedet har været afspærret med hjælp fra hjemmeværnet og politiet efterforsker på stedet.

Anholdelsen, der blev foretaget helt udramatisk, skete på baggrund af vidneforklaringer og politiets efterforskning, som førte frem til den 49-årige.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*