Sygeplejerske indlagt efter overfald foran Nykøbing Sygehus

En kvinde blev tirsdag slået i ansigtet foran Nykøbing Falster sygehus. Overfaldsmanden er anholdt. Det skriver TV 2 Øst i dagTirsdag eftermiddag overfaldt en mand ganske umotiveret en sygeplejerske foran Nykøbing Falster Sygehus. Manden havde forinden været inde på akutmodtagelsen på sygehuset, hvor han havde optrådt ganske opfarende. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters politi.

Manden havde blandt andet kastet en mobiltelefon gennem en glasrude. Og han havde tilsyneladende ikke raset af, for da han kom ud fra skadestuen, overfaldt han en sygeplejerske. Han slog hende ifølge politiet i ansigtet, og hun blev derefter indlagt på sygehuset formentlig med brud på kæben.

Politiet kom hurtigt til stedet, men fik først senere anholdt manden, som fremstilles i grundlovsforhør onsdag eftermiddag.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*