Fra politiets døgnrapport

HELE KREDSEN: Pas på tricktyve
Engang hed det sig, at man skulle byde uventede gæster en kop kaffe. I dag er vi desværre nødt til at sige, at man skal være mere varsom, hvis der dukker uventede gæster op. Flere steder i kredsen er der problemer med tricktyve, der udnytter folks godhed og beder om hjælp som for eksempel et glas vand, spørger om vej, om telefonnumre eller vil advare om indbrud eller giver sig ud for at være fra kommunen og meget andet i den boldgade – iderigdommen er stor. Mens man så intetanende hjælper personen, sniger en eller flere medsammensvorne sig ind i boligen og stjæler for eksempel kontanter, kreditkort og smykker. Mandag fik vi fem anmeldelser fra henholdsvis Toksværd, Præstø, Stege, Stubbekøbing og Sakskøbing. Derfor vil vi kraftigt henstille til alle at være ekstra opmærksomme på tricktyve. Og det betyder desværre også, at det kan være den bedste løsning at byde uventede gæster en lukket dør frem for en kop dampende kaffe.

STUBBEKØBING: 20 mobiltelefoner, 7 tablets og 2 biler stjålet
Politiet fik mandag morgen klokken 6.27 en anmeldelse fra hjemmeplejen i Stubbekøbing. Der havde været indbrud i personalebygningen på Præstemarken i Stubbekøbing, og der var blevet stjålet 20 mobiltelefoner og 7 tablets. Der var også stjålet to sæt bilnøgler og to personalebiler. Begge biler blev dog hurtigt lokaliseret i nærområdet og returneret.

NÆSTVED: Beruset mand kørte ind i hestefold
Mandag aften klokken 21.58 fik politiet en anmeldelse om, at en beruset mand var kørt ind i en hestefold på Tornemarksvej i Brorup ved Næstved. Manden blev tilbageholdt, til en patrulje ankom. Det viste sig at være en 27-årig mand fra Sandved-egnen, og han var påvirket af alkohol og medicin. Han havde desuden ikke generhvervet kørekort efter en frakendelse, så han blev anholdt og sigtet både for spirituskørsel og for at køre uden gyldig førerret.

NÆSTVED: 21-årig fremstilles for bedrageri
Politiet anholdt mandag eftermiddag en 21-årig mand fra Næstved, som er blevet sigtet for ni bedrageriforhold. Manden har solgt ting på Den Blå Avis og Facebook. I december 2017 fik han en betinget dom for lignende forhold, og nu bliver han så fremstillet klokken 14.00 tirsdag ved retten i Næstved for de nye forhold.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*