Over 4 meter lang metalcylinder falder ned fra himlen i Myanmar

raket-kinaJorden vibrerede, og lokale troede, de blev angrebet, da en 4,5 meter lang metalcylinder i går faldt ned fra oven i et mineområde i det nordlige Myanmar.
– Vi var allesammen meget bange for eksplosionen. Til at begynde med troede vi, at det var et angreb. Eksplosionen fik vores huse til at ryste. Vi så røg komme op fra landsbyen, fortæller en af de lokale til Myanmar Times.

Ingen kom til skade, da den store metaldel ramte jorden i nærheden af en øde mine. Ifølge The Guardian ramte den først jorden og hoppede derefter 50 meter hen over mineområdet, inden den landede endeligt.

Det er endnu ikke blevet endeligt bekræftet, hvor metalcylinderen stammer fra, men ifølge den statsejede avis Global New Light mener man, at den stammer fra en satellit eller motordelen på et fly eller en missil.

Der er blevet fundet kinesisk skrift på et mindre stykke metal, som faldt ned i nærheden.

Ifølge The Guardian blev en kinesisk raket med en satellit sendt op 1.600 kilometer fra Hpakant, hvor metaldelen faldt ned. Men det er ikke blevet bekræftet, at cylinderen skulle stamme herfra.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*