Partistøtte på 52 mio. Kroner

At tænke sig, lolland-falster-nyt.dk
Klummen er Børge Ejbyes egen mening og behøver ikke godkendelse af redaktionen.

Så har mit parti, sammen med de andre partier på “Borgen” minus El og DF, vedtaget en julegave til politikerne på 52 millioner kroner. Penge der skal gå til støtte til partierne. Det sker, medens der bliver skåret i elevydelserne på produktionsskolerne på op mod 60 %. Det er f.g.m. ikke i orden.
Medens partierne, inc. mit eget, kan øge egne offentlige tilskud, må eleverne på produktionsskolerne klare sig for ca. 2/3 mindre. Stærkt bekymrende, siger forstanderne, men til det siger Regeringen, at eleverne bare kan optage studielån.
Og det kommer fra en liberal regering, der gerne vil have øget vækst og en mere kvalificeret og veluddannet arbejdskraft, så virksomhederne kan få gode medarbejdere med de rette kompetencer. Medarbejderne er bare dybt forgældede, når de starter deres erhvervsforløb; ja, nogle kommer så slet ikke i gang. Hvorden ser det ud på den politiske vækstdagsordenen? PUH-BAD!
Børge Eibye
Stubbekøbing

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*