Fra politiets døgnrapport

Sammenstød på Gedser Landevej.
Søndag eftermiddag klokken 17:33 stødte to biler sammen på Gedser Landevej ved Marrabæk Nordvej. En 56-årig lokal kørte i nordgående retning og trak længere og længere over i modsatte kørebane. Her stødte han sammen med en 31-årig kvinde – også lokal – der kørte i modsat retning. Kvinden havde også sine børn i bilen.

Ved sammenstødet blev den 56-åriges bil slynget knapt 100 meter væk fra stedet og rullede om på taget, mens kvindens bil fik et tryk på siden og blev holdende midt i krydset. Der kom hurtigt både brandbil og ambulancer til stedet, men ingen var så slemt tilredte, at de måtte med ambulancen derfra.

Gedser landevej var spærret fra cirka 17:50 til 18:10, og derefter kunne vejen åbnes igen.

Det viste sig i forbindelse med en alkometertest, at den 56-årige mand havde en promille over det tilladte, og han blev følgelig anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*