Er Agesen på vej væk fra NFH?

Niels-AgesenIfølge TV 2 SPORT’s oplysninger er Nykøbing Falsters Niels Agesen i spil som ny cheftræner i Randers HK.

Et overraskende trænerskifte kan være på vej i dameligaen i håndbold.

Randers HK har i noget tid været på jagt efter en afløser for cheftræner Ryan Zinglersen, som de nykårede pokalmestre ikke vil beholde efter denne sæson, og ifølge TV 2 SPORT’s oplysninger er Nykøbing Falsters cheftræner Niels Agesen nu kommet kraftigt i spil til jobbet.

Centrale kilder fortæller, at der er en dialog i gang mellem parterne om et muligt samarbejde fra næste sæson. Det kræver dog, at Agesen kommer ud af sin kontrakt med Nykøbing Falster, der gælder halvandet år endnu til sommeren 2018.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*