Fra politiets rapporter

Uroligheder i Nykøbing F.
I Nykøbing var den gal med en 17-årig dreng fra det sydlige Lolland. Klokken 2.25 kom en patrulje til Vestensborg Allé i Nykøbing, og det fik den 17-årige til at konfrontere patruljen, kalde dem svanse, ludere og råbe løs. Patruljen bad ham slappe af, men det virkede ikke, og til slut blev han anholdt og blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Endelig var der sidst på natten – klokken 5.50 – ballade på Brovejen i Nykøbing, hvor to unge mænd – en 26-årig fra Møn og 22-årig fra Vordingborg – nok skulle have været gået hjem i seng lidt tidligere. De var i hvert fald nu så højtråbende, at de var generende for omgivelserne, og de blev derfor begge anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Søndag klokken 14.54 fik politiet en anmeldelse om, at to mænd var oppe at slås på en adresse i Nykøbing. En politipatrulje var hurtigt på stedet, og betjentene fandt en 21-årig mand fra byen, som havde været oppe at toppes med en 22-årig mand. Den 21-årige var ikke faldet spor til ro, og synet af politiet hidsede ham yderligere op, og da betjentene ville anholde ham for at få ro på stedet, strittede han imod. Den 21-årige forsøgte at få fat i den ene betjents pistol, men det lykkedes ikke. I stedet stak han af fra stedet, men blev hurtigt løbet op og fundet i en have, hvor han truede med at smide en blomsterkrukke efter betjentene, som svarede igen med peberspray. Herefter blev den 21-årige anholdt, og han blev sigtet for at lægge hindringer i vejen for politiet, for vold mod politiet, for at forsøge at stjæle en pistol og endelig for under hele forløbet at sende en byge af skældsord efter betjentene. Den 21-årige blev kørt til detentionen på politistationen i Næstved, og det overvejes i øjeblikket, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

RØDBYHAVN: 18-årig sigtet for menneskesmugling
Da en bus fra Flixbus søndag klokken 13.10 kom i land fra færgen i Rødbyhavn, fandt politiet ved en indrejsekontrol to eritreiske piger. Den ene, som var 16 år, havde ingen gyldig rejselegitimation, mens den anden på 18 år havde pas og opholdstilladelse i Sverige. Den 18-årige forklarede, at hun havde besøgt den 16-årige, som var hendes søster, i Tyskland og havde besluttet sig for at tage hende med retur til Stockholm, hvor hun boede. Den 16-årige blev anholdt og sigtet for ulovligt ophold, og da hun havde prøvet at legitimere sig med sin søsters opholdskort, blev hun også sigtet for misbrug af dokument. Den 18-årige blev anholdt og sigtet for menneskesmugling, og hun blev løsladt igen efter afhøring.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*