Afløseren for Mette Sahlholdt fundet

På et velbesøgt pressemøde på Kaffehuset, blev afløseren for Mette Sahlholdt som målvogter præsenteret.

Det blev Cecilie Greve, der starter når den nye sæson begynder.

Cecilie er 25 år, er 184,5 cm. høj, så hun kan ses på hele banen. Hun har valgt at have nr. 32 på trøjen.

Cecilie Greve skifter fra Randers HK til Nykøbing Falster på en 3 årig kontrakt. Målvogteren der har spillet 39 A-landskampe for Danmark, kommer til NFH som forsvarende pokalvinder og pokalfighter med Randers HK.

Formand Henrik Hansen i NFH fortæller:

”Ved ansættelsen af Jakob Larsen og dermed et stilskifte rent forsvarsmæssigt, er vi sikre på, at vi har fundet den rigtige målvogter, til at stå bag NFH forsvaret i de kommende tre sæsoner. Vi tror på at Cecilie Greve passer godt ind i Jakob Larsens forsvars filosofi, og så er vi altid stolte i NFH, når en landsholdsspiller vælger NFH” Slutter Formanden

Cecilie Greve udtaler:

”Jeg ser utrolig meget frem til at blive en del af NFH efter sommerferien. Det er en klub i fremgang, som jo består af en blanding af rutinerede spillere og unge talenter. Jeg tror på at vi får en stærk sammensat trup og på sigt kan blive en fast del af toppen i dansk håndbold og spille med om medaljer”

Cecilie Greve har tidligere haft Jakob Larsen som træner, da han i en kort periode var træner i HC Odense, hvor Cecilie var målvogter.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*